Over Goudkust

IEDEREEN HEEFT WEL EEN REDEN OM OP VAKANTIE TE GAAN. WIJ HECHTEN DAN OOK VEEL WAARDE AAN UW VAKANTIEBELEVING EN VINDEN DAT U DAAR ZORGELOOS VAN MOET GENIETEN.

Het gezicht van Goudkust

Debby is de eigenaresse van Goudkust, partner van Frits en moeder van Sarah Sophie. Zij bemiddelt onder de bedrijfsnaam Goudkust in de verhuur van (vakantie)woningen aan de Noord-Hollandse kust. Door haar opleiding als Facilitair Manager en ruime werkervaring in het Vastgoed als “Mutatie Opzichter” in de particuliere verhuur, heeft zij ruime ervaring op gedaan in het verhuren en het tot in de detail onderhouden van grote en kleine woon-objecten. In de portefeuille van Goudkust zijn veel (vakantie)woningen particulier eigendom, hierdoor is elk huis uniek en hebben ze elk zijn eigen charme. Door de nauwe contacten die Debby met de huiseigenaren heeft, weet ze precies wat er ter plaatse speelt en kan ze aan al uw wensen voldoen.

Uw huis verhuren?

Bent u de trotse eigenaar van een leuke vakantiewoning of groepsaccommodatie? Streeft u naar een hogere bezettingsgraad? Dan bent u bij Goudkust aan het juiste adres!

Nadat u aangeeft dat u uw huis door Goudkust wilt laten verhuren, maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bezichtiging.

Alles draait om uw wensen, uw huis en uw gasten. Vertel ons waar u hulp bij nodig heeft en wij regelen het. Van schoonmaak tot gastontvangst en van administratie tot promotie.